SZANDRA
KUTYAKOZMETIKA

06 (30) 43-93-561

BEMUTATKOZOM
SZOLGALTATÁSAIM
 
 
 

Ne szégyelld te azt,
hogy szereted az állatokat.
Ne röstelled, ha egy kutya
közelebb van a lelkedhez,
mint a legtöbb embert,
akit személyesen ismersz."

Márai Sándor

Magamról és állataimról

Szabó Alexandra vagyok, képzett kisállatkozmetikus

Kiskorom óta rajongok az állatokért.
Mindig volt kutyám, macskám és sok-sok más kis háziállatom.
Gyermekkori vágyam teljesült a kutyakozmetikával, hiszem így mindennap azt csinálhatom, amit szeretek.
2011-ben elvégeztem az OKJ  kutyakozmetikai szakot. Számomra ez nem munka, hanem szerelem.

Szeretettel várok minden fajta kutyust és cicát a Szalonomba, de ha esetleg van kisállat a háznál, aminek körmöt kell vágni azt is szívesen vállalok. Az állatokhoz hatalmas türelemmel állok és nem kötöm ki őket.

Nem kell heteket várni az időpontra!
Rugalmas időbeosztással dolgozom, akár hétvégén is.

 

Egy rövid történet az életemből:

Állataim története:
A legelső saját állatom Párduc cicám 2006-ban született. Pontos dátumot nem tudok mondani, mert örökbe fogadott cica volt, de én május 18-ára tettem. Párduc egy sziámi keverék házi cica. Féléves koráig egy pincében volt napi 5 perc emberi foglalkozással. Amikor hozzám került igazi kis vadállat volt. Őt nehéz volt megszelídíteni és rajtam kívül kevés ember tudta megsimogatni. Az egyik legjobb társam volt. Egy igazi doromboló cica vált belőle. Ő volt a család falkavezére. Sajnos Párduc 2016-ban meghalt. L
Rosszcsont cica 2007-ben került hozzám egy menhelyről, ő is májusi születésű. Rosszcsont választott engem, nem én őt, de most már semmi pénzért nem adnám oda senkinek. 2 hónaposan kimászott a ketrecből odabújt az ölembe. Szerelem volt első látásra. Egy igazi hatalmas cica maine coon keverék a méretei igen termetesek, a kutyámnál nagyobb. Egy igazi bújós, dorombolós cica mindenkihez bármikor odabújik csakhogy kis simogatást kapjon.
Az első saját kutyám egy Westi Kirara. 2009. március 1-én látta meg a napvilágot. Hozzám már nagyon korán került 4 és 1/2 hetesen, ezért elég erős köztünk a kötödés. Ahova csak lehet jön velem. Kira egy igazi egyéniség. Az összes Westit meghazudtoló természettel rendelkezik. A macskákat minden áron védelmezi, még akkor is, ha nem is ő a falkavezér. Kira életcélja, hogy minél több simogatást kapjon és minél több embernek jókedvet csináljon :) . 2011-ben Kiranak két kölyke született: Jhonny és Nermin. Ők is tündériek.

2013-ban megszületett a kisfiam, Krisztián. Aki szintén imádja az állatokat.


www.cseffo.huCOPYRIGHT 2024.